torsdag 20 juli 2017

Klassikernextreme i mål...

Vi klarade det! 13 atleter startade med simning i Vansbro. 23h och 20 minuter senare sprang vi samtliga i mål på Grönsta gärde i Lidingö. Jag har nog aldrig känt mig så lycklig vid en målgång tidigare. Kombination att uppnå ett ganska högt ställt prestationsmål tillsammans med att att faktiskt varit en del i en insamling som drog in 190 000kr till förmån för Cancerfonden och svensk cancerforskning var mäktig.

En känsla som nästan blev nästan för mycket när vi samlade på en rad sprang mot målet i Lidingö efter det avslutande Lidingöloppet där anhöriga och vänner tillsammans med Cancerfondens insamlingschef väntade.

Känslorna svämmade över och gråt blandades med skratt i något som inte gick att kontrollera. Där på Grönsta gärde, när det endast återstod ett par hundra meter av 421kilometers simmande, rullskidåkande, cykling och avslutande löpning så kändes det över och overkligt att det var några hundra meter som återstod av vårt dygn tillsammans.
https://www.cancerfonden.se/nyheter/succe-for-extremklassikern


Det får bli en "race report" på detta senare, när intrycken har lagt sig. Ett par dagars vila och så  väcktes kroppen åter med 6.5km simning i min och brödernas lopp Å-Simmet i Voxnan. En intensiv julimånad i år. Nytt deltagarrekord i eventet och ytterligare en insamling till förmån för rent vatten i hamn. Sånt värmer i hjärtat.

Läs mer om vår utmaning tillsammans med videos under dygnet tillsammans på https://www.facebook.com/klassikernxtreme/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar